Forum V!S 4FUN CLAN FORUM Strona Główna
Home - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Galerie - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
karta graficzna
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum V!S 4FUN CLAN FORUM Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Śro 17:47, 19 Paź 2011    Temat postu:

płyta główna - Gigabyte GA-EX38-DS4

próbowałem chyba wszystkimi klawiszami
nie wyskakuje mi właśnie te okienko co trzeba wcisnąć, w instrukcji mam 'delete'
kiedyś to okienko mi się normalnie pojawiało, nie wiem jak długo go już nie ma, może od zainstalowania 7?

jeśli chodzi o ten program to go dzisiaj w nocy wylukałem na płycie ze sterami, coś tam próbowałem podkręcić ale nie wiedziałem czy to jest dobry pomysł, czy nie jest to tylko takie połowiczne podkręcanie

podkręciłem o 30 na szynę, a tu wyniku testów. co o tym sądzicie?
[link widoczny dla zalogowanych]

3DMark
przed: 10411 (SM 2.0 - 4306, HDR/SM3.0 - 4365, CPU - 3402)
po: 10805 (SM 2.0 - 4419, HDR/SM3.0 - 4398, CPU - 3891)


Ostatnio zmieniony przez Gustoo dnia Śro 20:25, 19 Paź 2011, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
peczis
Prezydent



Dołączył: 09 Mar 2010
Posty: 655
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: Śro 20:45, 19 Paź 2011    Temat postu:

Winda tutaj nie ma nic do znaczenia Biosu...
Weź podczas uruchamiania jak masz to czarne tło i ci wypisuje dyski itp. itd. (jak tego nie masz to to sie odkrywa tabem chyba) wcisnij pause break. Zrobi ci to pauze w uruchamianiu i bedziesz widzial calosc tego co sie juz otworzyla i na dole komendy jakie możesz użyć... Następnie wciśnij tę która wskazuje na bios i odpauzuj go... Jeżeli nie masz tam żadnej no to jest problem, a jeżeli masz no to też jest problem tylko inny Najlepiej nowy bios jeżeli nie działa, ale skoro niby już masz nowego, to problem tkwi w USB klawy... Prawdopodobnie nie czyta ci jej przy starcie... Masz jakas stara na PS ? Wtedy powinno pójść bez problemu. Jak już uruchomisz biosa to zmień gdzieś w ustawieniach aby było supporting USB enabled i będzie gitara Mruga
Powrót do góry
Zobacz profil autora
peczis
Prezydent



Dołączył: 09 Mar 2010
Posty: 655
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: Śro 20:46, 19 Paź 2011    Temat postu:

Albo jeszcze możesz użyć tego:
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Śro 21:09, 19 Paź 2011    Temat postu:

Nic nie można zrobić Nie mogę nic zastopować, nie pokazują mi się żadne komendy. Co za szajs.
Mam starą klawe, ale w Słupsku, jutro mama mi wyśle.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
peczis
Prezydent



Dołączył: 09 Mar 2010
Posty: 655
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: Śro 21:22, 19 Paź 2011    Temat postu:

skoro nie możesz zastopować to rozwiązanie jest jedno... USB support is disabled Wesoly
Podłączysz na PS/2 klawę starą to będzie działać wszystko Mruga Nie masz nic zepsute, po prostu musisz w opcjach włączyć tę opcję USB keyboard i to wsio Wesoly
Powrót do góry
Zobacz profil autora
LordManio
Site Admin



Dołączył: 29 Paź 2006
Posty: 676
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw 8:56, 20 Paź 2011    Temat postu:

Jak już będziesz miał klawę pod PS/2 to po podkreceniu sciagasz Orthosa 2004 z tej strony:
[link widoczny dla zalogowanych]

--> potem jakis program do mierzenia temperatury najlepiej Realtemp,który będzie Ci pokazywał ile brakuje do maksymalnej dopuszczalnej temperatury dla procka.

--> potem odpalasz Orthosa 2004 - 4 razy otwierasz ten program, test należy wykonać dla wszystkich rdzeni w Twoim wypadku to 4 rdzenie. Puszczasz na 30 minut, działa ok , kręcisz dalej ,jak dojdziesz do 3.2-3.6 GHZ to test puść na około godzinę.

Te proce chodziły spokojnie na ponad 3.6GHz,więc do roboty ! Wesoly

Edit : No i CPU-Z sciagnij też.


Ostatnio zmieniony przez LordManio dnia Czw 9:09, 20 Paź 2011, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Czw 21:37, 20 Paź 2011    Temat postu:

Po wciśnięciu delete otwiera mi się okno rozruchu systemu Windows. Wszystkie inne kombinacje nie działają. Dupa.

EDIT: Działa! Wystarczyło od samego początku, jak się jeszcze nic pokazywało wciskać delete Wesoly Dzięki Phantom Wesoly

Maniek z tego linku nie mogę ściągnąć.


Ostatnio zmieniony przez Gustoo dnia Czw 22:00, 20 Paź 2011, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Phantom
Kapral



Dołączył: 23 Paź 2007
Posty: 31
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Czw 22:15, 20 Paź 2011    Temat postu:

Teraz patrzę i widzę, że się tu trochę naprodukowaliście aby mu pomóc, a rozwiązanie takie proste Wesoly
Maniek, u mnie Orthos tylko 2 rdzenie obciąża, więc do katowania proca chyba lepszy jest OCCT- 4 rdzenie na 100%. Takiego obciążenia nie będzie nigdy w żadnej grze.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Pią 2:45, 21 Paź 2011    Temat postu:

Ok, coś tam podziałałem. Na wstępie powiem, że ani razu nie miałem tak, że komp się nie chciał włączyć czy resetował.

Przed: 2.4 GHz (266*9) napięcie 1.3 - 3DMark06 - 10411, SM 2.0 - 4306, HDR/SM3.0 - 4365, CPU - 3402

1. 3.0 GHz (333*9) napięcie 1.4 - 3DMark06 - 11151, SM 2.0 - 4665, HDR/SM3.0 - 4413, CPU - 4060, temp. po 30 minutowym teście w OCCT: 70, 70, 67, 68

2. 3.1 GHz (344*9) napięcie 1.4 - 3DMark06 - 11278, SM 2.0 - 4636, HDR/SM3.0 - 4412, CPU - 4440, temp. po 30 minutowym teście w OCCT: 71, 71, 69, 69

Po teście grałem kilkanaście minut w BFBC2. Grało się spoko.

Teraz kilka pytań:
1. Jak to wygląda? Lepsza wersja 1. czy 2.?
2. Można coś zrobić by zmniejszyć troszkę temp.?
3. Jakie mogą wystąpić pozytywne i negatywne skutki zmniejszenia napięcia?
4. Jakie mogą wystąpić pozytywne i negatywne skutki zwiększenia napięcia?
5. Co dalej robić? Podkręcać? Zostawić?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
LordManio
Site Admin



Dołączył: 29 Paź 2006
Posty: 676
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią 8:48, 21 Paź 2011    Temat postu:

[quote="gustoo2"]Ok, coś tam podziałałem. Na wstępie powiem, że ani razu nie miałem tak, że komp się nie chciał włączyć czy resetował.

Przed: 2.4 GHz (266*9) napięcie 1.3 - 3DMark06 - 10411, SM 2.0 - 4306, HDR/SM3.0 - 4365, CPU - 3402

1. 3.0 GHz (333*9) napięcie 1.4 - 3DMark06 - 11151, SM 2.0 - 4665, HDR/SM3.0 - 4413, CPU - 4060, temp. po 30 minutowym teście w OCCT: 70, 70, 67, 68

2. 3.1 GHz (344*9) napięcie 1.4 - 3DMark06 - 11278, SM 2.0 - 4636, HDR/SM3.0 - 4412, CPU - 4440, temp. po 30 minutowym teście w OCCT: 71, 71, 69, 69

Po teście grałem kilkanaście minut w BFBC2. Grało się spoko.




Teraz kilka pytań:
Cytat:
1. Jak to wygląda? Lepsza wersja 1. czy 2.?

-Teraz CPU będzie Ci nabijał Smarki Wesoly - 2 -tylko wyżej kręęęęęęćććć Jezyk
Cytat:
2. Można coś zrobić by zmniejszyć troszkę temp.?


-Tak, spróbuj zmniejszyć napięcie na procku troszkę i zobacz czy nadal będzie stabilny jeśli tak,to schodzisz niżej i aż do zawieszenia się/resetowania/bluescreenów : )
- Można mieć lepsze chłodzenie przewala oczami , lepsza pastę termoprzewodzącą- oczywiście od Zalmana Wesoly


Cytat:
3. Jakie mogą wystąpić pozytywne i negatywne skutki zmniejszenia napięcia?


Pozytywne: Będziesz płacił mniej za prąd, a w zime będzie chłodniej w domu,jak masz słabo rozgrzany kaloryfer Wesoly
Negatywne : Brak stabilności, zwisy,bluescreeny itp itd. albo moze Ci system raz sie zawiesić, a potem jak odpalisz to Ci padnie i będzie prosił np. o plik NTRLD- ale to łatwe do naprawienia jest

Cytat:
4. Jakie mogą wystąpić pozytywne i negatywne skutki zwiększenia napięcia?

-Pozytywne -Cieplej w domu, większa stabilnośc proca.
-Negatywne - "skrócona żywotność"- czyli procek np. zamiast 20 lat bedzie działał 15 lat Rotfl, chyba że go przegrzejesz..., większy pobór prądu, większe wydzielanie ciepła w obudowie.

Cytat:
5. Co dalej robić? Podkręcać? Zostawić?

Po co takie wysokie napięcie jest ? przy niższych jest niestabilny ? Spróbuj zejść niżej- chyba lepiej niech ten procek nie dobija do 75 stopni w stresie . Jakie masz w ogóle chłodzenie ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Pią 11:13, 21 Paź 2011    Temat postu:

Chłodzenie mam Thermaltake Contac 29 i pastę Zalman ZM-STG2.

Dobra, to zaraz zabieram się zmieszania napięcia. Jest takie duże ponieważ przyjąłem taktykę na każde 200 MHz napięcie 0.025 w górę
Powrót do góry
Zobacz profil autora
peczis
Prezydent



Dołączył: 09 Mar 2010
Posty: 655
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: Pią 11:28, 21 Paź 2011    Temat postu:

Ej a ja swojego I5-2410M w notebooku z 2.3 podkrece chociaż np. do 2.5,6 ??? Wesoly

Czy lepiej nie ryzykować w laptopie? Kwadratowy


Ostatnio zmieniony przez peczis dnia Pią 11:43, 21 Paź 2011, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
LordManio
Site Admin



Dołączył: 29 Paź 2006
Posty: 676
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią 12:04, 21 Paź 2011    Temat postu:

gustoo2 napisał:
Chłodzenie mam Thermaltake Contac 29 i pastę Zalman ZM-STG2.

Dobra, to zaraz zabieram się zmieszania napięcia. Jest takie duże ponieważ przyjąłem taktykę na każde 200 MHz napięcie 0.025 w górę


Ja to zawsze kręce do maksymalnego poziomu na danym napięciu, a potem ewentualnie zmieniam jak zwisy są. Dajesz w dół z Vcore Mruga
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Pią 12:18, 21 Paź 2011    Temat postu:

Dobra, wygląda to tak:

3.1 GHz (344*9) napięcie 1.375 - 3DMark06 - 11178, SM 2.0 - 4623, HDR/SM3.0 - 4412, CPU - 4225, temp. po 30 minutowym teście w OCCT: 70, 70, 60, 60

Wyniku w 3DMarku niższy niż na napięciu 1.4. Temp. niższa, szczególnie na 3 i 4 rdzeniu. Dlaczego jest taka różnica temp. na rdzeniach?

Teraz zejdę na napięcie 1.35.

EDIT:

3.1 GHz (344*9) napięcie 1.35 - 3DMark06 - 11254, SM 2.0 - 4594, HDR/SM3.0 - 4407, CPU - 4509, temp. po 30 minutowym teście w OCCT: 69, 69, 66, 66


Teraz spróbuje na napięciu 1.35 podnieść do 355*9.

Już głupieje jeśli chodzi o te temp.

EDIT:

Nie udało się, bluescreen.
W takim razie podniosłem napięcie do 1.375 i procka do 366*9.
Robię testy.

EDIT:

Jest problem. Po bluescreenie, nie mogę podkręcać.
Wygląda to tak.
Chcę ustawić np. 344*9 napięcie 1.35 i zapisuję. Robi się res, po chwili na początku włączania kolejny res i wczytują się ustawienia domyślne.
Co robić? W czym problem?


Ostatnio zmieniony przez Gustoo dnia Pią 14:34, 21 Paź 2011, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Tapczan
Naczelnik SZ



Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 769
Przeczytał: 4 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Puszczykowo centrum Wszechświata

PostWysłany: Pią 15:23, 21 Paź 2011    Temat postu:

Nie widziałem tego wątku, coś mnie omineło ? ;>
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Pią 16:47, 21 Paź 2011    Temat postu:

Nastąpił ponowny rozruch komputera po operacji wykrywania błędów. Wyniki tej operacji były następujące: 0x0000001e (0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). Zrzut zapisano w: C:\Windows\MEMORY.DMP. Identyfikator raportu: 102111-19749-01.


taki błąd mam. Szukam coś u wujka, ale ciężko.

EDIT:

Reset CMOSa poszedł.

Ustawiłem na 366*9 na 1.375 - komp się nie włączył
Ustawiłem na 355*9 na 1.375 - blue screen

Tak więc teraz mam 344*9 na 1.35.


Ostatnio zmieniony przez Gustoo dnia Pią 18:09, 21 Paź 2011, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
LordManio
Site Admin



Dołączył: 29 Paź 2006
Posty: 676
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob 13:40, 22 Paź 2011    Temat postu:

Gustoo , im mniejszy Vcore tym mniej wydzielanego ciepła z procka = mniejsza temperatura Wesoly - coraz lepiej to wygląda


gustoo2 napisał:
Nastąpił ponowny rozruch komputera po operacji wykrywania błędów. Wyniki tej operacji były następujące: 0x0000001e (0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). Zrzut zapisano w: C:\Windows\MEMORY.DMP. Identyfikator raportu: 102111-19749-01.


taki błąd mam. Szukam coś u wujka, ale ciężko.

EDIT:

Reset CMOSa poszedł.

Ustawiłem na 366*9 na 1.375 - komp się nie włączył
Ustawiłem na 355*9 na 1.375 - blue screen

Tak więc teraz mam 344*9 na 1.35.

Widać,że procek albo płyta nie daje rady już na niższym napięciu, a sprawdzałeś DRAM - jakie masz, jakie napięcia tam są, bo też możliwe,że RAM na niższym napięciu nie daje rady.

Gustoo staję się prawdziwym Overclockerem, zresetował CMOSa,system żyje ? Wesoly
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Sob 14:07, 22 Paź 2011    Temat postu:

A jak to sprawdzić? Bo nie mam żadnych wartości. Mam jedynie 'normal' a później mogę już sam ustawić wartość, jednak nie mam podane ile jest domyślnie.

EDIT:

cpu-z można to sprawdzić? Bo tam w zakładce 'memory' podaje mi 516 MHz


Ostatnio zmieniony przez Gustoo dnia Sob 14:09, 22 Paź 2011, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aragorn009_PL
Site Admin



Dołączył: 06 Lis 2006
Posty: 746
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Bielsko-Biała

PostWysłany: Sob 15:25, 22 Paź 2011    Temat postu:

gustoo2 napisał:
A jak to sprawdzić? Bo nie mam żadnych wartości. Mam jedynie 'normal' a później mogę już sam ustawić wartość, jednak nie mam podane ile jest domyślnie.

EDIT:

cpu-z można to sprawdzić? Bo tam w zakładce 'memory' podaje mi 516 MHz


Czyli ramki chodzą sobie na 1032 mhz. Jak dla mnie to trochę dużo jak na pamięci które nominalnie mają 800.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Sob 17:59, 22 Paź 2011    Temat postu:

To co powinienem zrobić?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
peczis
Prezydent



Dołączył: 09 Mar 2010
Posty: 655
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: Sob 19:55, 22 Paź 2011    Temat postu:

Po prostu się nie baw Jezyk
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aragorn009_PL
Site Admin



Dołączył: 06 Lis 2006
Posty: 746
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Bielsko-Biała

PostWysłany: Sob 20:13, 22 Paź 2011    Temat postu:

jak te 344x9 mas stabilne to bym zostawił i nic nie kombinował. Jak chcesz wyżej to po pierwsze napicie ramu na 2v (jak się nie mylę to DDR2 ma 1,8v nominalnie) i obniż ich taktowanie w biosie bo nie ma opcji żeby wstawały przy szynie 366mhz na ustawieniach auto bo to będzie 366x1,5x2=1100mhz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Sob 20:36, 22 Paź 2011    Temat postu:

No to zostawiam, bo chyba stabilne wszystko mam. Nic się nie dzieje złego z kompem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aragorn009_PL
Site Admin



Dołączył: 06 Lis 2006
Posty: 746
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Bielsko-Biała

PostWysłany: Sob 22:06, 22 Paź 2011    Temat postu:

gustoo2 napisał:
No to zostawiam, bo chyba stabilne wszystko mam. Nic się nie dzieje złego z kompem.


Jak nie masz bluescreen_ów to jest OK. Ogólnie to przez OC nic w kompie nie zepsujesz, chyba że przesadzisz z napięciem i procka lub ramy ugotujesz Wesoly. Ja się bawię w OC od jakiś 18 lat (Pierwszy był AMD K6 233 ; a potem słynny Celeron 300A) i jak na razie to załatwiłem 1 sztukę P4 bo mi się wentylator na chłodnicy z agregatu z freonem wyłączył, a napięcie na procku było chyba razy 2. Ale i tak było warto bo z 2,4 wyciągnąłem stabilne 3,8 (na 4,2 bootował się system).
Powrót do góry
Zobacz profil autora
peczis
Prezydent



Dołączył: 09 Mar 2010
Posty: 655
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: Nie 10:15, 23 Paź 2011    Temat postu:

Aragorn mistrzu Wesoly To ja swojego mogę kręcić czy mi się nie opłaca ? Mruga
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aragorn009_PL
Site Admin



Dołączył: 06 Lis 2006
Posty: 746
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Bielsko-Biała

PostWysłany: Nie 14:44, 23 Paź 2011    Temat postu:

peczis napisał:
Aragorn mistrzu Wesoly To ja swojego mogę kręcić czy mi się nie opłaca ? Mruga


Peczis, a powiem ci że jeszcze nie widziałem laptopa w którym można by było podkręcać procka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Phantom
Kapral



Dołączył: 23 Paź 2007
Posty: 31
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Nie 15:15, 23 Paź 2011    Temat postu:

Aragorn, DDR2 w zależności od producenta i taktowań mogą mieć od 1,8V do 2,2V.
peczis napisał:
To ja swojego mogę kręcić czy mi się nie opłaca ? Mruga
Ja bym wolał nie podkręcać w laptopie. Pewnie nawet na domyślnych ustawieniach pod obciążeniem temperatura jest wysoka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
peczis
Prezydent



Dołączył: 09 Mar 2010
Posty: 655
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: Nie 18:00, 23 Paź 2011    Temat postu:

No Phantom powiem ci, że da się ogrzać ręce jak w coś gram Wesoly
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 917
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Śro 5:50, 26 Paź 2011    Temat postu:

temp. podczas grania dochodzi mi do 58 stopni na jednym z rdzeni, na pozostałych niżej. To chyba nie tak źle, co?
Przydałaby się lepsza karta. W metrze i na bazarze ciężko się gra, po mój żołnierze reaguje z opóźnieniem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
LordManio
Site Admin



Dołączył: 29 Paź 2006
Posty: 676
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Śro 7:28, 26 Paź 2011    Temat postu:

gustoo2 napisał:
temp. podczas grania dochodzi mi do 58 stopni na jednym z rdzeni, na pozostałych niżej. To chyba nie tak źle, co?
Przydałaby się lepsza karta. W metrze i na bazarze ciężko się gra, po mój żołnierze reaguje z opóźnieniem


58 stopni w stresie to dobry wynik.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum V!S 4FUN CLAN FORUM Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB
Appalachia Theme © 2002 Droshi's Island