Forum V!S 4FUN CLAN FORUM Strona Główna
Home - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Galerie - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Playstation Move - Gry Recenzje

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum V!S 4FUN CLAN FORUM Strona Główna -> Konsola - V!S Zone / Playstation 3
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pablo1713
Site Admin



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 870
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon 20:38, 22 Sie 2011    Temat postu: Playstation Move - Gry Recenzje

W tym temacie proszę wystawiać recenzje dla gierek na move'a tak żeby uchronić resztę przed wyrzuceniem kasy w błoto Wesoly

POLECAM !!!

Tiger Woods PGA Tour 2012
[ocena] 8/10
[wystawił] pablo1713
[recenzja]
+ pełne odwzorowanie ruchów mov'a
+ multiplayer
+ codziennie nowe wyzwania dawane przez EA za które dostaje się punkty umiejętności
+ trafienie birdie, albo hole in one daje mega dużo radochy Wesoly
+ GAMEFACE !!! czyli że robimy sobie zdjęcia za pomocą kamerki ps3 i gra generuję naszą twarz w 3D i śmigamy sobie po polu golfowym samym sobą Wesoly
- na początku może być denerwujące gdy z bliska nie trafia się do dołka, ale trzeba troche treningu i jest super Wesoly
- zdecydowanie jedynie dla fanów golfa


Start The Party PL
[ocena] 8/10
[wystawił] pablo1713
[recenzja]
Super gierka na imprezy w domu Wesoly pełne szaleństwa Wesoly
+ idealna na imprezy !!!
+ pełne odwzorowanie ruchów mów'a
+ zajebisty dubbing Krzysztofa Ibisza Wesoly
- szkoda, że nie we wszystkie dostępne gry można zagrać w trybie dla jednego gracza Smutny
+ szatkowanie mieczem owoców, walenie młotkiem wyskakujących kretów, dźganie ryb i rozpierdzielanie piniaty jest wyjechane w kosmos Wesoly
+ po zaciętych walkach bolą ostro łapy bo człowiek skacze przed ekranem jak głupi Wesoly
+ widzimy siebie na ekranie z różnymi 'narzędziami" zamiast mova Wesoly
- niestety, ale na granie w single player się nie nadaje Smutny


Sport Champions
[ocena] 9/10
[wystawił] pablo1713
[recenzja]
Świetna gierka na mova w sumie chyba najlepsza jaka do tej pory się ukazała Mruga
+ odwzorowanie mova w osiach x,y,z czyli całkowicie:)
+ gra na dwa kontrolery wymiata Wesoly
+ możliwość ustawienia ilości setów i punktów na mecz =)
+ świetne dyscypliny (disc golf, gladiatorzy, siatkówka, tenis stołowy, bocce, łucznictwo)
- szkoda że tylko 6 dyscyplin Smutny



============================


UNIKAĆ !!!


Virtua Tenis 4
[ocena] 1/10
[wystawił] pablo1713
[recenzja]
- unikajcie zakupu tej gierki
- brak możliwości ruchu postacią (komp automatycznie podbiega do piłek),
- jak kolwiek byście nie machnęli move'm to i tak piłka przejdzie na drugą stronę siatki....
- co ciekawe w tej grze nie zaobserwujecie czegoś takiego jak AUTY i błędy servisowe !!!!! xD lol
- ogólnie jeden wielki CRAP


Ostatnio zmieniony przez pablo1713 dnia Nie 19:03, 11 Wrz 2011, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
peczis
Prezydent



Dołączył: 09 Mar 2010
Posty: 655
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: Pon 20:53, 22 Sie 2011    Temat postu:

Hmmm czyli już masz konsolę, że wiesz ? Wesoly

Ja polecam tą SPORTS CHAMPIONS. Jak dla mnie NAJLEPSZA gra na move (oczywiście wersja full, nie ta co dają do starter packa)...

[ocena] 9/10
[wystawił] peczkis
[recenzja] +/-
+ gierka ma wiele fajnych dyscyplin sportowych
+ w każdej grze move jest jak najbardziej dopracowany i precyzyjny
+ Polecam pingponga, tam każdy ruch ręką jest ukazany na ekranie (można się drapac po głowie Wesoly)
+ Walka na miecze jest po prostu obłędna (szczególnie z kimś jak się gra i na dwa pady, gdzie jeden to miecz, a drugi to tarcza)
- brak gierki w starter packu dlatego 9/10. Mogli by ją wrzucić, a nie jakieś demko, chociaż jest tam pingpong, golf i rzut dyskiem, ale to jeden, albo dwóch przeciwników i koniec.


Ostatnio zmieniony przez peczis dnia Pon 20:54, 22 Sie 2011, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gustoo
Site Admin



Dołączył: 15 Cze 2007
Posty: 916
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Słupsk

PostWysłany: Pon 22:11, 22 Sie 2011    Temat postu:

peczis napisał:
Hmmm czyli już masz konsolę, że wiesz ? Wesoly

Ja polecam tą SPORTS CHAMPIONS. Jak dla mnie NAJLEPSZA gra na move (oczywiście wersja full, nie ta co dają do starter packa)...

[ocena] 9/10
[wystawił] peczkis
[recenzja] +/-
+ gierka ma wiele fajnych dyscyplin sportowych
+ w każdej grze move jest jak najbardziej dopracowany i precyzyjny
+ Polecam pingponga, tam każdy ruch ręką jest ukazany na ekranie (można się drapac po głowie Wesoly)
+ Walka na miecze jest po prostu obłędna (szczególnie z kimś jak się gra i na dwa pady, gdzie jeden to miecz, a drugi to tarcza)
- brak gierki w starter packu dlatego 9/10. Mogli by ją wrzucić, a nie jakieś demko, chociaż jest tam pingpong, golf i rzut dyskiem, ale to jeden, albo dwóch przeciwników i koniec.


Popieram
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pablo1713
Site Admin



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 870
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią 19:58, 25 Lis 2011    Temat postu:

UWAGA UWAGA posiadacze PS3 MOVE na półki sklepowe weszła masa nowiusieńkich gierek na MOVA Wesoly Wesoly Wesoly

Ja już zamówiłem kilka z nich jak będę miał okazję w nie zagrać podzielę się wrażeniami czy warto kupić:

Move Fitness PL - cena 83zł (Allegro) - z tego co czytałem to ma to być jedna z najlepszych gierek pod względem fitnesowym na move. Do gry potrzebne są min. 2 kontrolery. Ćwiczenia występują w trybie mini gierek gdzie np. trzeba uderzać worek treningowy, rzucać piłką do kosza, czy też szatkować latające owoce Wesoly dla mnie pozycja must have Wesoly

Winter Stars - znany tytuł również EUROSPORT WINTER STARS - cena 199zł (Allegro) gra może być tytułem, który w końcu zdetronizuje Sport Champions !!!! W grze jest 11 dyscyplin zimowych: snowmobiling, bobsledding, downhill skiing, figure skating, biathlon, free ride skiing, snowboard cross, ski jumping, paraskiing, curling, and short-track. Ja już zamówiłem Wesoly

Start The Party 2 PL - cena 85zł (Allegro) - oryginalny tytuł START THE PARTY! SAVE THE WORLD!, ci którzy grali w pierwszą część wiedzą, że to gra na imprezy ja miałem okazje przetestować pierwszą część na 2 imprezach i muszę powiedzieć, że zabawa była przednia Wesoly Wesoly mam nadzieję że w tym razem będzie troche więcej gierek do wyboru i że w każdą z nich będzie można zagrać we free playu Wesoly

Medieval Moves: Wyprawa Trupazego PL - cena 83zł (allegro) - gra twórców Sport Champions, wcielamy się w Trupazego, który ma pokonać jakieś tam armie zła czy coś w tym stylu za pomocą move'a możemy walczyć mieczem, łukiem, gwiazdkami i czymś tam jeszcze Wesoly ciekawa pozycja Wesoly

DanceStar Party: Zostań Gwiazdą Tańca PL - cena 80 zł (allegro) - gierka przy której mamy tańczyć mnie dopiero zaciekawiła po tym jak zobaczyłem trailer z Husselhofem (Słoneczny Patrol) Wesoly pozycja dobra na imprezy Wesoly

Carnival Island: Wesołe Miasteczko PL - cena 83 zł (allegro) - gierka coś ala start the party, bazuje na mini gierkach, które rozgrywają się na terenie miasteczka. Może dać trochę zabawy Wesoly


Dobre jest to, że 5 z 6 gier jest w super przystępnej cenie, czyli koło 85 zł jak będziecie mieli okazję zagrać w którąś z nich to podzielcie się wrażeniami czy warto kupić je na MOVE'a Wesoly


Ostatnio zmieniony przez pablo1713 dnia Pią 20:02, 25 Lis 2011, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pablo1713
Site Admin



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 870
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Sob 17:29, 14 Sty 2012    Temat postu:

MOVE FITNESS
[ocena] 9+/10
[wystawił] pablo1713
[recenzja]
Zajebista pozycja na MOVE'a !!! Do gry potrzebne są min. 2 move'y. W MOVE FITNESS znajdziecie mnóstwo różnych ćwiczeń fitnesowych, np. nawalanie w manekina, szatkowanie dysków za pomocą mieczy samurajskich, rzucanie do kosza, zbijak, nawalanie w tarcze itd itp. oprócz tego mamy do wyboru ok. 10 planów treningowych np. spalanie tłuszczu, budowa mięśni brzucha czy też bicepsów, wszystko jest świetnie zdubbingowane!! ,serio według mnie jest to najlepiej spolszczona gra na move'a, żeby zagrać trzeba ruszyć tyłek z kanapy bo bez tego nie zrobimy kalibracji, a potem zaczyna się szaleństwo Wesoly można się niesamowicie wypocić, wymęczyć i przy tym świetnie się bawić. Możecie tworzyć swoje własne programy, pobijać rekordy swoich znajomych co jest mega motywujące jak widzę że zbliżam się do pokonania rekordu PECZKIS'a to nawalam jak szalony Wesoly świetna sprawa super gra dająca naprawde wiele za niewielką cenę Wesoly
+ Super Dubbing
+ Rekordy znajomych
+ Mnóstwo różnych ćwiczeń
+ Świetne odwzorowanie ruchów move'a
+ Najmilej spalone kalorie
+ Możliwość tworzenia własnych planów treningowych z odpoczynkami przerwami itp itd
+ SUPER KRÓTKI CZAS ŁADOWNIA !!!!
- Nie zauważyłem


Ostatnio zmieniony przez pablo1713 dnia Sob 17:30, 14 Sty 2012, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
pablo1713
Site Admin



Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 870
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Wto 20:36, 03 Lip 2012    Temat postu:

POLECAM !!!

LONDON 2012 Video Game of the Olympic Games
[ocena] 9/10
[wystawił] pablo1713
[recenzja]
+ 6/10 Opcjonalny Move (Gdy podłączamy move'a to ukazuje nam się party mode w którym możemy zagrać w kilka gierek tj: Strzelanie (super), Łucznictwo (super), Rzut oszczepem (takie sobie). Kayak (kiepsko), Rowerki (takie sobie), ping pong (sport champions to to nie jest), bieganie (jak narazie porażka)
+ 8/10 multiplayer (brak zacięć i można walczyć do 8 zawodników na razie 1 start i zdobyłem brąz Wesoly )
+ 9/10 Grafika (Modele postaci są zrobione starannie, nie ma żadnej pixelozy i zoombiech)
+ 8/10 Ilość Dyscyplin (46 dyscyplin, a raczej wariantów dyscyplin np 100m kobiet/mężczyzn itp itd)
+ 9/10 Dźwięk (bardzo miła oprawa muzyczna, a wrzaski kibiców i komentatora, gdy bije się rekord świata jest świetny naprawdę super! )
+ 10/10 Sterowanie (sterowanie nie polega tylko na nawalaniu w X... oczywiście całkowicie nie zostało wyeliminowane, ale teraz to tylko mała część dyscyplin, ciekawą opcją jest zróżnicowanie optymalnych kątów rzutów dla różnych dyscyplin i tak np. w rzucie kulą optymalny kąt to 60stopni, a w rzucie oszczepem 45 czy coś w ten deseń Wesoly

Z nietypowych dyscyplin mamy ping pong (grając padem jest całkiem fajny), Siatkówka plażowa 2v2 (niestety, gdyby nie fakt że drugą osobą w teamie kieruje komp, to była by wciągająca, a tak mecze dłużą się w nieskończoność bo komp trafia w siatkę...), Kajaki (super grywalna dyscyplina), skoki na trampolinie (styl dowolny wymiata) Wesoly
Ja sam jeszcze nie zagrałem we wszystkie dyscypliny, ale od razu mogę powiedzieć, że tak 95% jest naprawdę grywalna i wciągająca.

Ogólnie bardzo fajna gierka idealna na zbliżającą się Olimpiadę Wesoly brakuje mi jedynie takich dyscyplin jak wioślarstwo i sztafeta w biegach Smutny ale i tak w porównaniu z grą Vancover jest o niebo a nawet 4 nieba lepiej !!! Warto kupić !!

Jeżeli, ktoś kupi to zapraszam do ustawki i powalczymy przeciwko sobie o Olimpijskie Złoto


Ostatnio zmieniony przez pablo1713 dnia Wto 20:44, 03 Lip 2012, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum V!S 4FUN CLAN FORUM Strona Główna -> Konsola - V!S Zone / Playstation 3 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB
Appalachia Theme © 2002 Droshi's Island